Livrarea si Plata Produselor

Livrarea si plata produselor si/sau serviciilor

Livrarea produselor comandate pe site se face prin firma de curierat URGENT-CARGUS in localitatile cu livrare standard ale acesteia (caz in care coletele ajung la adresa cumparatorului in 1-2 zile lucratoare).

Plata produselor comandate pe site se  face ramburs de catre cumparator in momentul primirii produselor, plata facandu-se prin intermediul firmei de curierat URGENT-CARGUS care efectueaza transportul produselor catre cumparator si rambursarea banilor catre vanzator.

  • URGENT-CARGUS – 19,00 lei – plata se face ramburs la primirea produselor.

Toate comenzile necesita confirmarea telefonica a datelor destinatarului si imediat dupa aceasta se poate face expedierea produselor cu conditia ca plata sa fie facuta anticipat si sa fie incasata in contul vanzatorului sau sa se faca ramburs. Daca obtinem confirmarea datelor destinatarului intr-o zi nelucratoare atunci coletul va fi expediat in urmatoarea zi lucratoare.

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator de intarzierea coletelor peste termenele de livrare mentionate mai sus din cauza firmelor care efectueaza transportul.

Informatii suplimentare puteti obtine trimitand un e-mail la comenzi@euro-parfum.ro sau sunand la: